Nieuwe ronde nieuwe kansen

Ik ben niet een regelmatige blogger, sterker nog, ik denk dat ik niet echt een blogger ben. Maar ik vind schrijven wel heel leuk, en daarnaast vind ik het altijd leuk om terug te lezen wat ik in het verleden schreef, dacht en deed. Daarom een nieuwe poging, in het Nederlands dit keer. Ondanks dat ik met Engels misschien een breder publiek bereik, is het bereik van mijn blog vrij minimaal, en in het Nederlands schrijf ik nu eenmaal makkelijker dan in het Engels.

Ik zal schrijven over wat ik meemaak, en over dingen die ik belangrijk, maar bovenal leuk vind. Mijn dochter E., gezonde voeding voor kinderen, opvoeden, dagjes uit met een dreumes, want ze is inmiddels 1 mijn dochter. Maar ook over de omschakeling van het leven met zijn tweeën naar een gezin, de ‘struggle’ tussen werk en gezin, en de minder leuke dingen van moeder zijn. Een eerlijk verhaal.

Zoals ik al schreef, onze dochter is net 1 geworden, we wonen (nog) in Amsterdam, en ‘we’ zijn mijn man en ik. We werken allebei full time, mijn moeder past veel op, en we proberen in onze vrije tijd zoveel mogelijk met eten bezig te zijn, want dat is een passie van ons beiden, en we hopen dit ook over te brengen op onze dochter. Tot nu toe gaat dat aardig, want t is een klein bouwvakkertje, en ze eet bijna alles.

Voor vanavond wil ik haar kennis laten maken met de smaak van gember. ik heb geen idee hoe dit zal vallen, ik ga aan de slag met gemberbolletjes, en die zijn volgens mij vrij zoet, dus ik reken op succes. we gaan t zien 🙂 Ook moet ik nog iets met het doosje aardbeien dat ik vanochtend op de markt haalde, maar die komen either way wel op. Wordt vervolgd.

 

What do you think?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s